Rreth nesh

Menagjimi i Group-it

Httpool udhëhiqet nga një ekip qendror menagjues.

 • Aljoša Jenko

  Aljoša shtë një ndërmarrës serik dhe një specialist i medias. Ai ka bashkëthemeluar gjashtë kompani me koncentrim në reklamim, teknologji dhe kompani mediale në Europë, Azi dhe SHBA. Ai mbanë një MBA nga  Haas School of Business, UC Berkeley dhe është finalist i Kaufmann Fellow.

  Aljoša Jenko,
  Themelues dhe CEO
 • Davor Strehar

  Davor ka dizajnuar dhe zhvilluar zgjidhjen Adriatic që është blerë nga Httpool në 2007. Ai ka përvojë më shumë se 12 vjeçare në programim dhe është specialist i teknologjisë reklamuese.

  Davor Strehar,
  Zyrtar Kresor i Teknologjisë CTO
 • Timotej Gala

  Timotej është duke menagjuar rajonin e Europës Qendrore dhe Jugore që nga viti 2003. Ai është një folës i rregullt në evente me temë reklamimin, këshilltar tek klientët e mëdhenj dhe përgjegjës për partneritet, zhvillim biznesi dhe aktivitetet e shitjes. Ai mban MBA nga Ljubljana School of Economics.

  Timotej Gala,
  Drejtor Menagjues CEE