Rreth nesh

Ekipi

Httpool ka krijuar një prezencë të fuqishme lokale në tregjet e veta me ekipe vendore me përvojë.

  Gezim_Begolli_Managing Director_Httpool KO

  Gëzimi ka shumë vite eksperiencë në shitje dhe menaxhim. Ai këshillon dhe mbështet shumë firma të mëdha në zhvillimin e strategjive të marketingut online. Për më shumë, ai ka qenë CSO në portalin Kosovar www.telegrafi.com

  Gezim Begolli,
  Managing Director
 • Lendrit_Pula_Traffic Manager_Httpool KO

  E: pula@httpoolkosovo.com

  Lendrit Pula,
  Campaign Manager
 • Linda_Begolli_Tittle_Httpool KO

  E: lbegolli@httpoolkosovo.com

  Linda Begolli,
  Office Manager
 • Rinor_Hatashi_Sales Manager_Httpool KO

  E: hatashi@httpoolkosovo.com

  Rinor Hatashi,
  Sales Manager