Rreth nesh

Na u bashkoni

Httpool ofron një mundësi të mirë përbrenda hapësirës ndërkombëtare reklamuese.

Httpool ju ofron një përvojë unike ndërkombëtare për punonjësit e vet në një hapësirë mediale që është në ndryshim të vazhdueshëm. Ofron sfida të vazhdueshme dhe mundësi për mësim dhe zhvillim të vazhdueshëm në të dy aspektet personale dhe profesionale.

Httpool është gjithnjë në kërkim të aplikantëve që janë të apasionuar mbi marketingun digjital dhe teknologjinë e reklamimit.

Na kontaktoni në careers@httpool.com dhe mësoni më shumë për mundësitë për punësim!

Httpool Team - Join Us