Rreth nesh

Rreth Httpool

Httpool është një rrjet reklamues ndërkombëtar në shumë kanale i fokusuar në tregjet jashtë Europës Perëndimore dhe Shteteve të Bashkuara.

Httpool është një partner optimal për agjencionet mediatike që kërkojnë një zgjidhje të integruara për reklamim digjital. Në fakt Httpool  ofron gamën më të gjerë të produkteve të rrjetit të reklamimit dhe zgjidhjeve në display, video, engagement (angazhim) social dhe kanaleve performance në të dy kanalet dhe pajisjet desktop dhe mobile

Httpool punëson teknologjitë më të avancuara të patentuara dhe të patentuara, ka përvojë të gjerë ndërkombëtare dhe përfaqëson Twitter , < a href = “http://www.spotify.com/”> Spotify , Rrjeti i Cartoon , Linkedin , WeTransfer , Snapchat dhe botuesit e tjerë të zgjedhur globalë dhe lokalë në 24 tregjet e saj qendrore dhe lindore dhe ato aziatike.