Botuesit

Formati i reklamave

Httpool është përshtatur ndaj një ofertë të gjerë të produkteve të reklamimit.

FORMATI I REKLAMIMIT PëR DESKTOP

Httpool_big shop ad_desktop
TEXT, SHOP ADS AND BIG SHOP ADS

Formati i reklamave me tekst të shumëfishtë, më së shumti i shitur në bazë të CPC i vendosur në vende standarde.

Httpool_display_desktop
DISPLAY

Të gjitha formatet e banerëve IAB: 300x250px, 728x90px dhe 160x600px, pluskues, të zgjeruara dhe formateve tjera të mediave.

Httpool_video_desktop
VIDEO

InBanner, InStream dhe InContent formate video. InBanner video vendoset brenda 300x250px që të ofrojë eCPM më të lartë.

Httpool_engagement_desktop
HTTPOOL ANGAZHIMI

Një format i reklamimit premium që zgjerohet nga baneri standard në reklamë me 960x400px. Pasi që servohet jashtë vendosjes standarde, angazhimi mundëson burim shtesë të të ardhurave.

FORMATI MOBIL I REKLAMAVE

Httpool_text_mobile
REKLAMAT TEKST

Reklamat tekst me një imazh 38×38 px dhe 50 karaktere të tekstit në vendosjen standarde të banerit 320×50 px.

Httpool_banner_mobile
BANERËT

Formate standarde të banerëve; 320x50px, 300x50px, 300x250px, 216x36px dhe të tjerë.

Httpool_mobile microsite_mobile
MOBILE MIKROFAQE

Një format premium i reklamimit që zgjerohet nga baneri standard (320x50px) një mikrofaqe në ekran të plotë (320x400px).

Mëso më shumë

Mëso më shumë për teknologjinë e Httpool.